Ae svi ovde !! ;)
5 posters
Strana 1 od 1
Ae svi ovde !! ;)
E ljudi moji...evo mene ovde posle duuuužeg vremena... planiram da opet aktiviram druženje...aaa??? )))))
Ajmo da se reklamiramooo...ajmo nove članove da dovodimo ))
AJMOOO DA SE DRUŽIMOOOOOOO..... :********
Opychena vaša )) :****
Ajmo da se reklamiramooo...ajmo nove članove da dovodimo ))
AJMOOO DA SE DRUŽIMOOOOOOO..... :********
Opychena vaša )) :****
.....
aj se druzimo... xDD
AMazon-
Broj poruka : 4
Godina : 31
Odakle si? :) : Smederevo. Srbija, Jugoslavija, Balkan,Evropa
trenutno raspolozhenje :) : nzm :/
Datum upisa : 07.03.2011
Re: Ae svi ovde !! ;)
nesto ima malo aktivnih ljudi? pa nisu valjda svi pocrkali???? nisam valjda propustio zito ??
ti mi trebaaaaaaaaš ovdeeee pod hitnoooooo )))))))M^R3 ::nesto ima malo aktivnih ljudi? pa nisu valjda svi pocrkali???? nisam valjda propustio zito ??
neee xD nego da piskaraš ubacuj novo nešto...imaš ideje..znam ae...moram nekog da unapredim )))M^R3 ::sto? treba da bijemo nekog?
hahahahaha kad bi ti znala koliko su moje ideje morbidne zabranila bi mi da ti se obratim
pozdravche :)
Pre svega poz svima A sad ja ne bih bio ja kad ne bih mrsio o onome o chemu najbolje znam zar ne?
P da pochnemo...Prvo forum moze biti lep i zanimljiv ali po nekom mom strucnom misljenju, treba preci na normalan hosting. Ove reklame i gluposti prosto ubijaju moju (a kontam i zelju vecine za dolazenjem i ostajanjem ovde)
Dakle na prvom mestu hosting za forum, a na drugom naravno domen...Msm koji je ovo domen https://opychena.forumsr.com?
Neka bzvz free varijanta a i to u poslednje vrme jako zna odbiti ljude Znaci mora se smisliti koliko toliko originalno ime pa onda sve ostalo
I pod 3 sam ovaj forumcic mi je nekako nabacan...Odnosno ne forum kao forum nego kategorije i teme Malko neuredno ili mi se cini?
Sto se tice prve dve stavke, a one su hostin i domen mogu vam pomoci (u koliko je pomoc potrebna) s obzirom da sam vlasnik jedne dobro stojece hosting kompanije. Tako da mogu vam obezbediti hosting i domen, te pomoci u razvijanju ovog malog chuda
Sto se tice nekog reda sekcija foruma i tema, tu se ne bih mesao s obzirom da je vasha odluka izneo sam svoje lichno misljenje... Aj pa tako drugari, ako se odlucite, javite se valjda PP ovde funkcionisu, a ako ne nick mi je isti na karikama
P da pochnemo...Prvo forum moze biti lep i zanimljiv ali po nekom mom strucnom misljenju, treba preci na normalan hosting. Ove reklame i gluposti prosto ubijaju moju (a kontam i zelju vecine za dolazenjem i ostajanjem ovde)
Dakle na prvom mestu hosting za forum, a na drugom naravno domen...Msm koji je ovo domen https://opychena.forumsr.com?
Neka bzvz free varijanta a i to u poslednje vrme jako zna odbiti ljude Znaci mora se smisliti koliko toliko originalno ime pa onda sve ostalo
I pod 3 sam ovaj forumcic mi je nekako nabacan...Odnosno ne forum kao forum nego kategorije i teme Malko neuredno ili mi se cini?
Sto se tice prve dve stavke, a one su hostin i domen mogu vam pomoci (u koliko je pomoc potrebna) s obzirom da sam vlasnik jedne dobro stojece hosting kompanije. Tako da mogu vam obezbediti hosting i domen, te pomoci u razvijanju ovog malog chuda
Sto se tice nekog reda sekcija foruma i tema, tu se ne bih mesao s obzirom da je vasha odluka izneo sam svoje lichno misljenje... Aj pa tako drugari, ako se odlucite, javite se valjda PP ovde funkcionisu, a ako ne nick mi je isti na karikama
X-G3N-
Broj poruka : 1
Godina : 40
Odakle si? :) : Bg
trenutno raspolozhenje :) : Uvek dobro :D
Datum upisa : 20.10.2011
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|